Ruime vakantievilla's
voor 4-6 personen met zwembad

Onze twee moderne villa's zijn een ideale plek voor natuurliefhebbers en levensgenieters. De villa's zijn beide ca. 100 m2 groot en schitterend gelegen in de oude Milopotamosvallei aan de voet van het Idagebergte. Ze zijn ruim en liefdevol ingericht en voorzien van veel luxe.

In/rond de woning bevinden zich een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, twee badkamers, een terras en een dakterras met uitzicht op de bergen. Ook is er een gemeenschappelijk zwembad voor beide huizen en een sportveld, waar je o.a. kunt voetballen en basketballen.

Wandelen, winkelen en zonnen

In de directe omgeving zijn prachtige wandelwegen, oude kerken, kloosters en olijfgaarden. Weg van alle toerisme kunt u in dit zeer oude gebied van rust en natuur genieten en lekker onderdompelen in het authentieke Griekse eilandleven.

Voor dagelijkse boodschappen zijn er rond de huizen een paar dorpjes met supermarkt, slager, bakker en kapper. Op een half uur rijden ligt de stad Perama met banken, tandarts, medisch centrum en grotere supermarkten en winkels. Nog 10 minuten verder zit u aan de kust. Heerlijke en niet zo drukke badplaatsen zijn Panormos en Bali. Op 3 kwartier rijden ligt Rethymnon, een oude Minoïsche en later Venetiaanse vesting aan de kust: vol winkels, uitgaansgelegenheden en prachtige, rustieke straatjes.


Inrichting van de verdiepingen:

Oros villas
vakantievilla terras en zwembad
vakantievilla terras en zwembad
vakantieilla keuken
vakantieilla woonkamer
vakantivilla slaapkamer
vakantievilla met privepool in kreta
Vakantievilla kreta, keuken
Vakantievilla kreta, keuken
Vakantievilla kreta, woonkamer
Vakantievilla kreta, slaapkamer
Villa met privepool
grieks eten